Meer productie dankzij Euromanchetten

Sinds dat wij bekend zijn met het assortiment van Euromanchetten merken wij het verschil. Dit bedrijf weet immers maar al te goed hoe belangrijk het is om goede kwaliteit te leveren.

euromanchetten4-300x77

Voor enkele weken terug heb ik de opdracht van mijn werkgever gekregen om te gaan zoeken naar nieuwe airsocks. In het magazijn waar wij aan het werk zijn is dit namelijk stuk en dit moet vervangen worden. Uiteraard heb ik deze opdracht aangenomen en ben ik gaan zoeken op het internet. Wat dat betreft kun je alles beter middels het internet zoeken aangezien praktisch ieder bedrijf actief is op het internet.

Hierdoor ben ik toen die tijd terecht gekomen bij Euromanchetten. Uiteraard heb ik ook meerdere bedrijven bekeken en hieruit de conclusie getrokken dat zij te prijzig zijn voor hetgeen waar wij naar op zoek zijn. Uiteindelijk heb ik bij Euromanchetten een offerte aangevraagd om dit vervolgens aan mijn werkgever te overhandigen.

groepsfoto-420x421

Akkoord!

Mijn werkgever heeft hier vervolgens naar gekeken en een minuut of vijf later akkoord gegeven om dit ook daadwerkelijk te bestellen. Overigens loopt het bestellen van de producten van dit bedrijf via de mail. Hiermee weet jij zeker dat het besteld is en tevens heb je dan alles zwart op wit staan. Nadat wij onze bestelling in ontvangst hadden genomen wist ik het zeker. Dit bedrijf heeft geweldig kwaliteit en weet maar al te goed wat de klant wenst!