Veilig rookkanaal zelf samengesteld

veiligrookkanaal-weblogo-black-small

schoorsteenkap-k100-2Een tijdje geleden ben ik in mijn nieuwe huis gaan wonen. Tijdens de verhuizing heb ik veel dingen meegenomen maar er zijn helaas ook een aantal dingen kapot gegaan. In mijn oude huis had ik namelijk een open haard staan die ik mee wilde nemen. Het rookkanaal was beschadigt geraakt en deze kon ik niet meer meenemen. Voor de open haard ben ik daarom op zoek gegaan naar een nieuwe rookkanaal.

Via het internet

Omdat ik nooit eerder een rookkanaal had besteld wist ik niet precies waar ik dit moest zoeken. Het leek mij een goed idee om via het internet op zoek te gaan naar een veilig rookkanaal. Door te zoeken naar “veilig rookkanaal” kwam ik terecht op de website van Veiligrookkanaal.nl. Op de website van dit bedrijf kan namelijk je heel erg makkelijk rookkanalen bestellen.

200-isoductDe rookanalen op de website zijn van het merk Isoduct. Het merk heb ik al eerder langs zien komen, omdat dit een van veiligste rookkanalen zijn die je maar kan bestellen.

Via de website kon je het rookkanaal helemaal zelf samenstellen. Eigenlijk wist ik niet precies of ik wel de goede onderdelen bestelde. Gelukkig stond er op de website dat ik de overgebleven onderdelen zonder problemen kon retourneren.

De totaalprijs van de rookkanalen viel mij ook heel erg mee en daar was ik heel erg blij mee. Mijn bestelling kwam mooi op tijd aan en deze heb ik laten installeren door een monteur.

Mijn open haard doet het weer en het rookkanaal werkt naar behoren!