Gietvloer-wand.nl biedt vloeren van een hoge kwaliteit

Steeds vaker kiest men voor een stijlvolle betonnen gietvloer in huis. Gietvloer-wand.nl is een goed voorbeeld van een Nederlandse aanbieder, die dergelijke vloeren aanbiedt aan particulieren en bedrijven. Niet alleen binnen woningen komt een dergelijke vloer goed tot z’n recht! Ook binnen bedrijfspanden kan het gebruik van een betonnen gietvloer het overwegen waard zijn. De gietvloer geeft een pand of ruimte een gezellige, buitengewoon moderne look. Daarbij is de vloer vaak zeer duurzaam, waardoor deze pas na vele jaren vervangen hoeft te worden.

van-hollandse-bodem-home3

De grote mate van duurzaamheid valt onder meer te verklaren door de coating die op de vloer wordt aangebracht. Deze coating voorkomt dat vocht in de vloer trekt, of dat de vloer wordt aangetast door krassen. Wie herkent deze krassen niet van de tijd dat bijvoorbeeld je kinderen nog op een houten vloer in huis speelden? Het speelgoed van de kinderen is vaak dermate scherp, dat dit voor nare krasjes op de vloer kan zorgen.

Advies van een organisatie als Gietvloer-wand.nl

van-hollandse-bodem-microcement

Voordat je een gietvloer in je woning of bedrijfspand laat plaatsen, kan het verstandig zijn om advies in te winnen van Gietvloer-wand.nl. Deze organisatie is gespecialiseerd in het aanbieden van verschillende soorten vloeren. Naast de betonnen gietvloer die deze organisatie voor je kan aanbrengen, kun je hier ook terecht voor een stijlvolle wand. Combineer een betonnen gietvloer bijvoorbeeld met een wand van microcement. Het geeft ruimtes in huis een heel bijzondere look! Welke ruimtes binnen je woning wil jij van een nieuwe look voorzien?