Elegante SieMatic keukens van Goergen Keukens

Het in 1929 opgerichte Duitse keukenmerk SieMatic is een van de meest bekende keukenmerken van de wereld. Luxe, innovatief en een hoogstaande kwaliteit; dit zijn typische kenmerken van een SieMatic keuken. Een SieMatic keuken is daarom elegant en tegelijkertijd ook tijdloos. Door de hoogstaande kwaliteit van de gebruikte materialen en de constructie van een SieMatic keuken gaat deze jaren mee, het prachtige design zorgt ervoor dat de keuken jaren later nog steeds een lust voor het oog is.

Door middel van Individueel Design vindt u altijd een SieMatic keuken van Goergen Keukens die volledig aansluit bij uw smaak. Of u nu op zoek bent naar een keuken in een landelijke stijl of een moderne stijl, u kiest altijd een keuken die perfect bij u past. De keukencollectie van SieMatic is opgedeeld in drie verschillende categorie├źn. U kunt kiezen uit de Lifestyle Pure collectie, de Classic Collection en de Urban Collection. De Lifestyle Pure kenmerkt zich door de strakke belijning van de keuken. De Classic Collection is, zoals de naam al doet vermoeden, de stijl die zich kenmerkt door een eigentijdse interpretatie van klassieke ontwerpstijlen. De derde en laatste collectie is de Urban Collection, deze collectie doet denken aan het stadsleven en is gericht op de jongere generatie.

Naast een stijlvol uiterlijk moet een keuken natuurlijk ook praktisch zijn. Bij SieMatic wordt dan ook veel aandacht besteed aan de functionaliteit van de keuken. Het interieur van een SieMatic keuken is flexibel en volledig naar eigen wens in te delen. Een ontwikkeling van SieMatic die u helpt om de beste keuken samen te stellen is het interieursysteem. Dit innovatieve interieursysteem is beter bekend onder de naam MultiMatic. Met gebruik van dit MultiMatic systeem kunt u uw SieMatic keuken eenvoudig samenstellen, aanvullen en veranderen. Nergens anders in de woning is ruimte zo kostbaar als in de keuken. Met het MultiMatic systeem kunt u tot wel 30% aan ruimte besparen. Naast dit MultiMatic systeem heeft SieMatic nog een ander innovatief systeem ontwikkeld. Met dit systeem kunt u flexibel uw lades indelen. Natuurlijk is ook dit systeem uit te voeren in diverse stijlen.