Met Cosi-Fire Gashaarden een leuke sfeer creëren

Cosi-Fire Gashaarden

De afgelopen weken ben ikzelf druk bezig geweest met het renoveren van mijn achtertuin. Vele tuinmeubelen moesten vervangen of gerepareerd worden. Ook moest de vijver en het tuinhuisje nodig opgeknapt worden. Na het renoveren van het tuinhuisje, vijver en het vervangen van alle tuinmeubelen ontbrak er iets. Ik wilde een open haard gaan aanschaffen om een leukere sfeer te creëren in het lounge gedeelte. Tijdens het zoeken naar een open haard kwam ik terecht bij Cosi-Fire Gashaarden! Nu denkt u Cosi-Fire Gashaarden? Nou gashaarden die als het ware als tafel kan dienen. Deze haarden zijn zo gemaakt dat er gasfles in kan. Aan de hand van deze gasfles kunt u een vuur maken die dan deed als haard. Dit leek mij een geweldige mogelijkheid vandaar de keuze om een aantal van deze gas haarden te bestellen!

Cosi-Fire Gashaarden

Kwaliteit

Achteraf gezien kan ik u vertellen dat de haarden van goede kwaliteit zijn. De haarden worden aangezet door middel van gas fles. Wanneer deze haarden aan worden gezet wordt er onmiddellijk een fijne en gezellige sfeer gecreëert in de loungeruimte!

Kwaliteit

Service

Over de service van outletshoptuinmeubelen.nl ben ik ook zeer tevreden. De haarden werden namelijk binnen drie werkdagen al bij mij thuis aangeleverd. De haarden waren netjes verpakt en zonder enige schade bij mij thuis afgeleverd.

Service

Gouden tip

Vind u het leuk om te genieten met een stel vrienden, vriendinnen en familie van uw achtertuin. Creëer dan ook een leuke sfeer aan uw achtertuin door middel van een aantal gashaarden!