Mokken bedrukken bij Maxilia

Voor in de bouw wil ik maar al te graag mokken laten bedrukken met ons logo. Echter valt het nogal tegen met wat ik tot op heden heb gezien op het internet. Met name de kosten die bedrijven hanteren, deze vind ik veel te hoog! Hierdoor ben ik verder gaan zoeken op het internet en ben ik terecht gekomen bij Maxilia. Hier is het gewoonweg mogelijk om van alles te bestellen en het direct te laten bedrukken. Of dat je nou op zoek bent naar een koffiemok, of dat je graag een bidon bedrukken wilt. Ongeacht naar wat je ook op zoek bent, bij dit bedrijf ben je absoluut aan het juiste adres!

goedkope-mokken-bedrukken1

Snelle service

Bij het bekijken van het assortiment viel het mij gelijk op dat de kosten een stuk aantrekkelijker zijn dat waar ik elders naar mokken heb gekeken. Hierdoor was het voor mij dan ook duidelijk dat het plaatsen van een bestelling bij Maxilia wellicht het beste is wat ik kon doen. Zo heb ik hier vorige week een bestelling geplaatst om de mokken te laten bedrukken met ons logo. Ik ging er vanuit dat het wel even zou duren voordat mijn bestelling werd bezorgd, echter stonden zij nog geen twee dagen later al bij ons op kantoor om de bestelling af te geven!

mokken-bedrukken-kleine-oplage

Heerlijk een kop koffie!

Natuurlijk kon ik het niet laten om de mokken direct uit te pakken en te kijken hoe dat het resultaat geworden is. Dit was perfect en ik moet eerlijk zeggen dat wij nu echt genieten van een heerlijke kop koffie in de ochtend!