Vloertegels bij Tegelmegashop

natuursteen-plinten_1_2De impact van een vloertegel binnen een specifieke ruimte is groot, vandaar dat het selecteren van een passende vloertegel niet zomaar even tussendoor ‘gepiept’ moet worden. De tegel moet enerzijds aansluiten bij-, maar daarnaast het liefste ook bijdragen aan- uw interieurstijl en de door u gewenste uitstraling. Onderstaand een aantal specifieke zaken die het overwegen waard zijn binnen uw zoektocht naar die perfect passende vloertegel!

Kiest u voor natuursteen of keramiek, voor beide opties zijn verschillende voor- en nadelen te benoemen en de keuze is heel persoonlijk. LET OP: Er zijn ook prachtige natuursteen look tegels van keramiek verkrijgbaar, die nauwelijks meer van echt natuursteen te onderscheiden zijn!

vloertegel-portugese-vloertege_1Enkele ‘typen’ vloertegels die u zeker even moet bekijken, al is het maar om zeker te weten, nee dit is echt niets voor mij; Portugese vloertegels en bekijk dan meteen even de ‘vintage varianten’ met verweerde look. Mozaiek vloertegels, zeker in het geval u op zoek bent naar vloertegels voor de badkamer / de douche. Keramisch parket, de vloertegel trend van de laatste jaren, van traditioneel parketlook tot sloophout look en ‘washed varianten’. Romaans verband, zowel van echt natuursteen zoals Travertin als keramisch natuursteen look, voor die robuuste ‘kasteelvloer look’. Dit zijn natuurlijk enkele ‘uitgesproken’ vloertegel varianten, maar heel goed om even helder te krijgen wat u aanspreekt en wat niet. Vervolgens kunt u binnen een specifieke categorie verder ‘selecteren’ aan de hand van verschillende filters, zodat u een gericht aanbod in kaart kunt brengen, die matchen met uw wensen. Heeft u daarnaast nog vragen of wilt u een specifieke vloertegel in het echt willen bekijken, kom dan langs in onze showroom (in Roermond, nabij het retailpark). Onze medewerkers zijn u graag van dienst!