Prefab huis

Bouwbedrijf U. Veenstra B.V is leverancier van prefab woningen. Een Prefab huis wordt vooraf in een fabriek gemaakt. Hierdoor gaat de bouw van een woning velen malen sneller.

In de afgelopen jaren zijn de bouwtechnieken enorm verbeterd. Hierdoor is het niet meer nodig om het grootste deel van de bouw van een huis op locatie zelf uit te voeren.

Grote onderdelen van een woning worden in een fabriek geproduceerd. De bouw van deze onderdelen vindt onder droge en geconditioneerde omstandigheden plaats. Zo heeft het weer geen invloed op de kwaliteit en realisatie van een prefab huis.

Voordelen Prefab Huis

Doordat de grootste delen van de woning worden geproduceerd in een fabriek worden de prefab woningen sneller opgebouwd dan normale woningen. U. Veenstra plaatst de verschillende onderdelen binnen enkele dagen. De Prefab woning wordt volgens geheel uw eigen smaak ingedeeld. U bepaalt zelf de afmetingen, indeling, plaatsing van kozijnen, deuren, stopcontacten, verlichting etc.
De prefab woning zorgt voor een woning die u geheel zelf indeelt waardoor u zich meer dan alleen thuis voelt. Dit allemaal tegen een zeer betaalbare prijs.

De medewerkers van U. Veenstra denken ook graag met u mee over de beste keuze voor u. Of u een woning van hout of beton wilt of toch liever een kleine prefab woning. Ook is het mogelijk om een vrijstaande en supermoderne prefab woning te kiezen.

Alles is mogelijk, voor zeer kwalitatieve prefab woningen kunt u altijd terecht bij U. Veenstra in Friesland.

Voor meer informatie kunt u hier klikken.