Opzoek gegaan naar lichtkoepel.Amsterdam

lichtkoepel_dakbetreding Als aannemer krijg ik vaak de opdracht om producten te bestellen voor de klanten zodat ik deze bij de klant kan installeren enz. Deze keer kreeg ik de opdracht van een klant om opzoek te gaan naar lichtkoepel.Amsterdam. De lichtkoepels moesten snel geleverd worden in de regio Amsterdam omdat de deadline naderde en dit pas achteraf besloten werd

Bestellen

Voor de klant ben ik toen opzoek gegaan naar lichtkoepel.Amsterdam. Ik kwam terecht op de website van Lichtkoepel. Gelukkig wist ik dat zij vaak uit de voorraad kunnen leveren en dat de verzending snel gaat. Omdat het zo snel mogelijk geregeld moest worden heb ik gebeld of ik langs kon komen om de koepels gelijk op te halen en dat was mogelijk.

De klant was al blij dat dit allemaal zo snel kon gebeuren omdat dit wat stress wegnam. Het enige wat er nog moest gebeuren was het monteren. Deze klus wordt vaak onderschat maar er moet altijd rekening worden gehouden met meerdere dingen.

lichtkoepel_1Als de lichtkoepel niet goed gemonteerd wordt kan het namelijk zo zijn dat het dak gaat lekken en dat is een van de laatste dingen die je zou willen. Ik heb zelf al eerder succesvol lichtkoepels moeten plaatsen dus ik was er wel handig mee.

De voorbereidingen gingen helemaal goed en het plaatsen ervan ook. Ik heb er nog extra opgelet dat het allemaal goed gemonteerd werd en dat er geen mogelijkheid zou zijn dat het zou gaan lekken!