Bouwkundige keuring Roosendaal

Bouwkundig

 

Aanrader

Ik ben op zoek naar iemand die voor mijn project een bouwkundige keuring zou kunnen uitvoeren.
Het gaat hier om een project waarbij een bouwkundige keuring voor een oud huis in Roosendaal uitgevoerd moet worden. De eigenaar van dit pand wil met dit project het hele huis ombouwen tot een nieuwe en moderne woning. De eigenaar vind dat dit beter bij de stad Roosendaal past en dat ontwerpers met de tijd mee moeten gaan, daarom word dit huis omgebouwd tot een hightech woning waarin de nieuwste gadgets met betrekking tot huizen gepresenteerd zullen worden.

Om dit project te realiseren zal er het een en ander gecontroleerd moeten worden en er zullen veel mogelijkheden nagekeken moeten worden, om te kijken hoe de nieuwste technieken zo efficiënt mogelijk in het huis verwerkt kunnen worden. Dit nieuwe project moet een voorproefje worden op hoe huizen er in de toekomst zowel van binnen als buiten uit zullen gaan zien.

Voor de realisatie is het bedrijf nog op zoek naar de geschikte persoon die een bouwkundige keuring voor dit pand in Roosendaal kan uitvoeren. Er zullen veel ideeën besproken moeten worden, om te kijken hoe en met wat we het project in zijn geheel kunnen realiseren. Het gaat zowel om de binnen- als om de buitenkant, de fundering moet goed zijn omdat er redelijk zware middelen aan de wanden en muren geplaatst zullen worden.

Ben jij iemand met ervaring voor het uitvoeren van een bouwkundige keuring? Wij nemen graag contact met je op voor een persoonlijk gesprek, je kunt ons benaderen via onze website.

Keuring