Bouwtechnische keuring uit laten voeren

Dit jaar heb ik een bouwkundige keuring en een bouwtechnische keuring voor ons bedrijf pand laten doen door een van de mannen van Seivda. Seivda is een veelzijdig en gespecialiseerd adviesbureau dat alle gangbare en nodige keuringen kan verrichten voor uw woonhuis, bedrijfspand of instellinghuisvestiging.

Door de bouwtechnische keuring en de bouwkundige keuring die Seivda voor ons heeft verricht hebben we een beter overzicht over de kosten die we de komende jaren kunnen verwachten met betrekking tot het pand. Seivda heeft verschillende punten onderzocht en op een rijtje gezet. Seivda heeft een kosten speculatie gemaakt over de verwachte onderhoudskosten, verbouwingskosten en overige kosten aan en om het pand. Zo hebben ze onderzocht of de leidingen nog in goede staat zijn en de bedradingen van de elektra in het gebouw nog in takt zijn. Ook hebben ze gekeken naar de kozijnen en de fundering. De fundering bleek nog volledig in takt en was erg sterk opgezet volgens de specialist van Seivda. Ook de kozijnen zagen er stuk voor stuk netjes uit en volgens de verwachtingen lagen de kosten voor het pand de komende jaren erg laag.

Het onderzoek is begin dit jaar uitgevoerd en de kostenspeculatie die is gedaan met betrekking tot het gebouw zit goed in elkaar. De kosten die zijn gemaakt aan het pand liggen redelijk dicht bij de verwachte kosten die de specialist van Seivda heeft berekend.

Wil jij een gesprek met Seivda om ook een beter beeld te krijgen over de huidige status van uw woonhuis, bedrijfspand of instellinghuisvestiging. Vul dan even het contact formulier in op de website van Seivda.